Categories
In Danish

Popquiz

Det vil rettere sige “kopquiz”, men lad nu det ligge. En administrativ medarbejder har lige været inde på mit kontor, fordi der skal bestilles et Justitsministeriekrus til mig. Sådan et lækkert et med JMs logo og mit navn på, der kan afholde mig fra at brænde mine ømfindtlige fingre på engangskrusene, jeg normalt bruger. Som alle andre (inklusive mine forældre, som trods alt navngav mig) er der lige dette her med, hvordan man staver mit navn. Tons af respekt til den venlige krusbestiller for at hun overhovedet gider spørge mig. De fleste giver bare los og skriver noget mere eller mindre forkert, hvilket i grunden også er ligegyldigt, nu da der bare er tale om et kaffekrus. Jeg giver jer nu spørgsmålet og fem svarmuligheder gående fra mest bekræftende til mest afvisende. Dem, der kender mig bedst, vil helt sikkert kunne finde ud af, hvad jeg svarede, da det efterhånden er et mantra – og fordi jeg helt generelt har det med at svare på den måde på alle spørgsmål. Staves dit navn med apostrof over det sidste e?

  1. Ja, det gør det
  2. Ja … eller … det vil sige: med accent aigu
  3. Det må du selv om – efter et år i England har jeg lært at være ligeglad. De har det ikke engang på deres tastaturer
  4. Nej … eller … det vil sige: ikke nødvendigvis
  5. Nej, det gør det ikke

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

One reply on “Popquiz”

Comments are closed.