Popquiz

Det vil rettere sige “kopquiz”, men lad nu det ligge. En administrativ medarbejder har lige været inde på mit kontor, fordi der skal bestilles et Justitsministeriekrus til mig. Sådan et lækkert et med JMs logo og mit navn på, der kan afholde mig fra at brænde mine ømfindtlige fingre på engangskrusene, jeg normalt bruger. Som alle andre (inklusive mine forældre, som trods alt navngav mig) er der lige dette her med, hvordan man staver mit navn. Tons af respekt til den venlige krusbestiller for at hun overhovedet gider spørge mig. De fleste giver bare los og skriver noget mere eller mindre forkert, hvilket i grunden også er ligegyldigt, nu da der bare er tale om et kaffekrus. Jeg giver jer nu spørgsmålet og fem svarmuligheder gående fra mest bekræftende til mest afvisende. Dem, der kender mig bedst, vil helt sikkert kunne finde ud af, hvad jeg svarede, da det efterhånden er et mantra – og fordi jeg helt generelt har det med at svare på den måde på alle spørgsmål. Staves dit navn med apostrof over det sidste e?

  1. Ja, det gør det
  2. Ja … eller … det vil sige: med accent aigu
  3. Det må du selv om – efter et år i England har jeg lært at være ligeglad. De har det ikke engang på deres tastaturer
  4. Nej … eller … det vil sige: ikke nødvendigvis
  5. Nej, det gør det ikke

1 thought on “Popquiz”

Comments are closed.

Scroll to Top