Humor

Søren Frossenpind


Posted

in

by

Comments

6 responses to “Humor”

 1. Ricco avatar

  Bwahahah… Men ER han bøsse, eller ligner han bare en?

 2. Morten Brunbjerg avatar

  Ha! Ja det er frygteligt for ham. Specielt fordi billedet er så realistisk. 🙂

 3. Maltesen avatar

  Kønt er det ikke…

 4. René avatar

  Ja, jeg må indrømme, at jeg ikke er helt uforstående overfor Ritts tegneres lyst til at tage røven på ham … øhhh … om jeg så må sige.

 5. Maltesen avatar

  Oven på diskussion omkring Louise Freverts hjemmeside, undrer jeg mig nu alligevel over, at man tager den slags med på Ritt’s hjemme.

  Personligt har jeg intet imod politisk satire, men de tegninger er lidt under lavmålet…

 6. René avatar

  Jeg synes ikke at de er i nærheden af at være kontroversielle. Der er milevidt mellem en tegneserie, hvor alle får noget røg, og så fascistiske tekster, hvor hele befolkningsgrupper biver hængt ud i ramme alvor. Frevert-psykoser (eller generelt bare DF-psykoser) må aldrig få lov til at influere ganske harmløse indslag på andre hjemmesider.