Categories
In Danish

Humor

Søren Frossenpind

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

6 replies on “Humor”

Ja, jeg må indrømme, at jeg ikke er helt uforstående overfor Ritts tegneres lyst til at tage røven på ham … øhhh … om jeg så må sige.

Oven på diskussion omkring Louise Freverts hjemmeside, undrer jeg mig nu alligevel over, at man tager den slags med på Ritt’s hjemme.

Personligt har jeg intet imod politisk satire, men de tegninger er lidt under lavmålet…

Jeg synes ikke at de er i nærheden af at være kontroversielle. Der er milevidt mellem en tegneserie, hvor alle får noget røg, og så fascistiske tekster, hvor hele befolkningsgrupper biver hængt ud i ramme alvor. Frevert-psykoser (eller generelt bare DF-psykoser) må aldrig få lov til at influere ganske harmløse indslag på andre hjemmesider.

Comments are closed.