Vedvarende energikrise

·

·

Ovre hos det dersens Politiken så jeg lige en artikel om en kommende meget slem vinter. Det kunne skabe energikrise. Jeg har den allerede. Og den er overordentlig vedvarende. Jeg sidder og nikke-dukker og duk-nakker fra klokken 15:00 hver dag. Jeg kan ikke rigtig finde ud af, om det er fordi jeg er ved at blive syg, om det er pga. af at gennemsnitligt fire timers søvn pr. døgn over flere uger ikke er nok, eller om det eksempelvis kunne være de to just nævnte faktorer blendet med Pieter Spierenburgs overraskende lange artikel “Punishment, Power, and History”, der gør udslaget. Jeg vil meget gerne give sidstnævnte skylden, for de to førstnævnte er jeg nok selv ude om. Lur mig om ikke de to forløb er stærkt korrelerede (gaaab). Gårsdagens udgave af det egentlig lidet spændende tv-program “Kenny vs. Spenny” gav mig ellers masser af mod på tilværelsen. Det handler bare om at drikke nok kaffe, som Kenny noget så eftertrykkeligt viste. Jeg er dog endnu ikke blevet belønnet med hallucinationer.


%d bloggers like this: