In Danish

Kriminelle indvandrere

Nydanskere er mere kriminelle end gammeldanskere. Det er et gammelkendt faktum, men er alligevel en varm kartoffel i både den politiske debat og i nyhedsmedierne. Det er for så vidt meget naturligt, da det jo nu engang er et problem. Et stort problem, kunne man endda argumentere for (hvilket mange selvfølgelig også vælger). Hvad der dog har gjort mest indtryk på mig i min gennemgang af artikler om dagens varme emne (som alle sammen er helt ens Ritzau-artikler) er Politikens helt åbenlyse integrationspolitik. Hvis der er en avis, der tager integrationen alvorligt, så er det Politiken. De har eksempelvis sat en unavngiven person (som efter alt at dømme er nydansker) til at skrive teksten til billedet i deres artikel: “Indvandrer bliver lagt oftere sigtes for kriminalitet som folk af dansk oprindelse”. Det er da smukt. Om ikke smukt dansk, så i hvert fald en smuk gæstus at lade en ikke-perfekt bruger af det danske sprog skrive for en af landets største aviser. Håber ikke at han hedder Niels Jensen.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

 1. Jeg er også imponeret af Ritzaus evne til at forklare hvornår noget er dobbelt så stort. Antallet af sigtelser var sidste år fem gange så stort for efterkommere af indvandrere som for borgere med dansk baggrund målt pr. 1000 personer i hver af grupperne.

  Havde det været anderledes hvis man målte på 100 personer i hver gruppe?

 2. indvandre styre for vildt

 3. Hehe. Ja, præcis 🙂

 4. Til Nana: måske du lige skulle lære at stave til indvandrer, før du siger de styrer for vildt.

 5. Tjaa… hvis du vil bruge min blog til den slags rettelser, så må dine pointer gerne være lidt skarpere. Nana mente jo tydeligvis “indvandrere”, så dit bud er lige så forkert som hendes. Men du har fuldstændig ret i, at hun manglede et “r” i slutningen af “styre”. En fejl som jeg er sikker på, at over halvdelen af den danske befolkning laver.

  • Jungel john

   er du helt idiot du må ikke offentligøre folks IP uanset hvor selvfed en halla hippie du er frelste Bob. Nu finder jeg dig så kan du blive offentligt i alt din selvfedhed

 6. Her kunne have været to kommentarer af et yderst degenereret individ, der kom med enerverende udgydelser og kalder sig selv det lidet flatterende navn “Muslimhader”. Hvad de dog ikke finder frem fra kloakkerne på Islands Brygge. Hans (undskyld at jeg er så forudindtaget mht. vedkommendes køn) IP var 194.255.112.17 (ip17.rev112.brygge.net) og han opgav su@sol.dk som e-mail-adresse. Klovn!

 7. perker for altid

  hør her cathrine… bare fordi nana manglede R på indvandrer så rager det ikke dig du laver sku også fejl.. alle har laver et lille fejl.. har du måske alrig stavet noget som ja what ever.. men stadigvæk indvandrer styrer..

 8. Jæs. Så er det vist efterhånden sat på plads…

 9. HVad er det dog for en mystisk diskusion at tage op??

 10. Hvilken diskussion er mystisk?

 11. Jeg synes der er alt for lidt fokus på kriminelle udvandrere. Jeg ved ikke om de styrer, eller i så fald, imod hvad.

  Synes iøvrigt også det er befriende, at man kalder sig “Muslimhader”. Jeg mener, så ved man da hvad man har med at gøre. Det er straks mere besværgligt, når man kalder sig for eksempel “Dansk Folkeparti”.

  Hsr smidt lidt bogstaver, som “Kloge-ågerne” selv kan sortere og indsætte.
  e,e,e,r,r,r,

 12. Det er satamnedme humer, det der Smøfer 😉

 13. Jeg er græker og ordblind, så jeg staver a helved til.

  På forhånd undskyld 🙂

  Jeg vil lige sige at jeg finder det MEGA bekymrene at unge indvandrer er så kriminelle som de er. Jeg er selv græker, og har kendt en del indvandre i min tid, og jo….den er godt nok. Jeg syntes også det er mega unfair at Danskere bliver kaldt for de værste ting når de tillader sig at påpege at indvandrer er gæster i et fremmed land og at de bare har at opfører sig ordentlig.

  Som Græker, har jeg ALDRIG begået noget som helst. Jeg har passet mit job og uddannelse, blevet en del af det Danske samfund. Hvorfor kan de andre så ikke det ?? Kunne det ha noget med Islam at gøre ?

 14. Jeg er også halv græker, men har egendtlig aldrig forstået om jeg er det man kalder “perker” eller bare…

Comments are closed.

%d bloggers like this: