Guds 2.734.992. bedste barn

Som nyansat i Justitsministeriet syntes jeg, at det var på sin plads at nappe DRs moral-/kriminalitetstest. Som det fremgår af billedet ovenfor, så er jeg ikke blandt Ham Der Ikke Eksisterers bedste børn. Som unødvendigt forsvar vil jeg dog tilføje, at jeg har svaret bekræftende på spørgsmålene, hvis jeg bare en enkelt gang i mit liv har begået den nævnte forbrydelse. Jeg kunne jo under INGEN omstændigheder finde på noget af det den dag i dag. Aldrig, såmænd. Tror jeg. Eller…

2 thoughts on “Guds 2.734.992. bedste barn”

  1. Hæ, hæ. Jeg har åbenbart en bedre moral end dig og jeg citerer:

    “Kriminal Testen: Resultat

    Ikke dårligt. Du er ærlig det meste af tiden, du tænker på andre, og du bryder sjældent loven.

    Det er sandsynligvis ikke dig, der optræder i kriminalstastikkerne.

    Du er noget nær en mønsterborger – men alligevel ikke helt.”

Comments are closed.

Scroll to Top