Categories
In Danish

Guds 2.734.992. bedste barn

Som nyansat i Justitsministeriet syntes jeg, at det var på sin plads at nappe DRs moral-/kriminalitetstest. Som det fremgår af billedet ovenfor, så er jeg ikke blandt Ham Der Ikke Eksisterers bedste børn. Som unødvendigt forsvar vil jeg dog tilføje, at jeg har svaret bekræftende på spørgsmålene, hvis jeg bare en enkelt gang i mit liv har begået den nævnte forbrydelse. Jeg kunne jo under INGEN omstændigheder finde på noget af det den dag i dag. Aldrig, såmænd. Tror jeg. Eller…

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “Guds 2.734.992. bedste barn”

Hæ, hæ. Jeg har åbenbart en bedre moral end dig og jeg citerer:

“Kriminal Testen: Resultat

Ikke dårligt. Du er ærlig det meste af tiden, du tænker på andre, og du bryder sjældent loven.

Det er sandsynligvis ikke dig, der optræder i kriminalstastikkerne.

Du er noget nær en mønsterborger – men alligevel ikke helt.”

Comments are closed.