In Danish

Rookieday 2005

Har lige været til Rookieday 2005, som er en dag hvor begyndere kan få en forsmag på amerikansk fodbold. Desværre fik jeg ikke telefonen med, så jeg har ikke et billede af mig selv iført football dress. Jeg er ellers ret sikker på, at det så sjovt ud. Jonas og jeg cyklede den lange vej til Avedøre Monarchs baner, hvor vi ganske givet var de ældste, der var mødt op. Ikke desto mindre var det overaskende morsomt, og vi fik begge sat nogle ganske frygtindgydende tacklinger ind (hvilket selvølgelig også var nemmere nu da nogle af de andre var 12 år gamle og vejede omkring 50 kg.). Jeg er faktisk bange for, at jeg kunne gå hen og blive bidt af det, men da der ikke er træning det næste stykke tid, så kan det jo være at dagens gode oplevelse går i glemmebogen inden da. Ja, jeg vil endda mene, at det er ganske givet!

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Pingback: jonasherby.dk » Al Harris - du er presset!

  2. Jeg er stolt af jer drenge! Smukt. Ser frem til at spille med jer når sæssonen starter – hvis I altså tør være med når det gælder! 🙂

  3. Glæder mig endnu mere til at høre Claus Elmning kommentere en kamp med jer 🙂

  4. @Jeppe: Du aner ikke hvad du går ind til! Jonas er totalt psykopatisk og holder sig ikke tilbage for noget som helst – heller ikke en 12-årig dreng på knap 50 kg. som tror spillet er ovre og står og ømmer sig. Et stks død nybagt teenager 😉

    @Maltesen: Han vil fryde sig over så dårlig teknik. Som vores underviser sagde: “Jeg elsker når der er nogen der laver en fejl, for så kan alle dem der kigger på lære noget af det.” Jeg har på den vis undervist en hel masse 🙂

  5. NFLElming har forresten været træner derude, så vidt vides…

  6. “Coach”, Maltesen, “coach”! Her snakker vi engelsk (ved jeg af bitter erfaring – det er åbenbart ret væsentligt) 😉

Comments are closed.

%d bloggers like this: