Categories
In Danish

WordPress 1.5.2 på dansk ude nu

Langt om længe fik jeg aftes tid og overskud til at kigge den nye version af WordPress igennem. Den ligger nu klar til afhentning i en fordansket udgave. Find links på siden “WordPress på dansk“. Hvis nogen downloader den fulde version og installerer fra bunden, vil jeg gerne vide, om alt på vejen fremkommer på dansk. Der var et punkt i installationsprocessen, som jeg tidligere havde hardcodet, men som egentlig burde oversættes ved hjælp af gettext (da_DK.mo). Jeg har dog ikke tjekket om det virker, så meld meget gerne tilbage. God ordpresning!

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

3 replies on “WordPress 1.5.2 på dansk ude nu”

@Mathilde: Nææ, det er bare mig, der fejrede opdateringen med at glo på nye temaer til min egen blog. Al den op- og nedhentning ser ud til at have ødelagt et eller andet tegnsætskodningshalløj. Det betyder jo så bare, at jeg må sørge for at no**e mig sammen til at få lavet et nyt design snarest muligt (eller den lette løsning: rette det nuværende tilbage til utf-8 hele vejen igennem!).

@Morten: Det er faktisk meget nemt at vænne sig til. Du skulle prøve det 🙂

Comments are closed.