Jeg fatter ikke en Pind

Der er nogle ting, jeg gerne ville være foruden. Kendskabet til Søren Pinds blog eksempelvis. Han må da være et af de mest usympatiske mennesker i denne verden. Det er meget skræmmende at tænke på, at han måske kunne gå hen og blive overborgmester. En lille citatsamling fra just benævnte blog:

Den her mærkelige diskussion om ulighed forekommer helt ulogisk. For alle i Danmark, på nær altså hende [Mette Frederiksen] og så den yderste venstrefløj, går ind for, at det skal kunne betale sig at arbejde. Det bør man markere. Ved ganske enkelt at fastlåse en fattigdomsgrænse på måske 20 % (måske mindre) mindre end det, man kan få i mindsteløn. Skal det så være en ret? Nej – naturligvis skal betingelsen være, at man står til rådighed for arbejdsmarkedet. SU skal fortsat være SU. Og reglen skal gælde for borgere i Danmark – d.v.s. ikke udenlandske statsborgere.

Det giver ikke mig associationer til en mand, der forsøger at være den mest liberale af de liberale. “Enhver er sin egen lykkes smed, hvis blot jeg synes om denne person og hvis vedkommende vil underlægge sig mine holdninger og ellers bidrage til, at jeg kan blive endnu rigere” er vist et mere passende slogan for de nyliberale. Fattigdomsgrænsen gælder kun for folk, der kunne finde på at stemme på Venstre. Vi andre må dermed godt leve under fattigdomsgrænsen. Hvor meget under mindstelønnen De Gode Fattige må leve forstår jeg dog ikke helt. “… en fattigdomsgrænse på måske 20 % (måske mindre) mindre end det …” giver ikke synderlig megen mening. Pføj.

Kaotere. Et for mig nyt og indtil nu fuldstændig ukendt ord. Det er et ord, der betegner den større flok af unge arabere, der her og nu skaber kaos på Vesterbro. De er voldelige narkomaner. Psykotiske og farlige. Igen får man kuldegysninger ved at tænke på, at over de næste 10 år vil andelen af yngre indvandrere tredobles

Kuldegysninger over at antallet af yngre indvandrere tredobles? Det var dog en mærkelig slutning. Jeg troede lige, at det var kaotere, han himlede op over. Nu er det pludselig et statistisk faktum, at en tredobling af unge invandrere er det samme som en tredobling af kaotere? Jeg troede faktisk, at Pøren Sind lod de mere rabiate indvandrerhadere i venskabskredsen om at komme med den slags tåbelige udtalelser, men han er åbenbart ikke for fin til den slags. Det burde en overborgmesterkandidat være. Mere pføj. Og lad mig så snart glemme, at hans side eksisterer. Tak.

7 thoughts on “Jeg fatter ikke en Pind”

  1. For at sitere min farmor: “Men han er jo sådan en pæn ung mand”!! Hun skulle bare vide hvad der gemte sig inde under jakkesættet! 🙂

  2. Jeg må betegnes som Venstre mand, men denne Søren Pind vækker en blanding af tragikomisk og sørgelig stemning hos mig. Jeg har flere gange overhørt hans optræden i P3’s Mads og Monopolet, et udmærket program iøvrigt, og er ikke faldet på røven over hans åbenlyse mangel på intellekt. Alene det faktum at en mand i hans position stiller op til noget sådant, bør diskvalificere ham til en borgmester post. Han er en populistisk narrehat når de er værst. Hrraaaak PØJ!

Comments are closed.

Scroll to Top