Categories
In Danish

Det er jo hele … øhhh … to ting!

Den 30. september giver mig hovedbrud. Der er to arrangementer, jeg gerne vil nørde lidt med. Det ene er gratis, men ved det andet er der snacks. Det er lidt af et dilemma. Forleden tilmeldte jeg mig et kursus i præsentationsteknik. I dag er jeg så blevet gjort opmærksom på konferencen “Mobile Media, Mobile Youth“, som afholdes af Crossroads Copenhagen. Begge dele har fordele og ulemper, så jeg er faktisk lidt i vildrede (hvilket vel giver masser af mening, navnet på konferenceholderen taget i betragtning).

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.