Bliver det endnu værre?

Hmmmm. Så vinder Inter Merda jo nok 4-1 i aften* :-S


*Yeah right!


Posted

in

by

Comments

6 responses to “Bliver det endnu værre?”

 1. Maltesen avatar

  Men, Chelsea vandt over BM i en flot kamp. Det kunne vi li’.

 2. René avatar

  Jeg så ikke kampen, men er altid glad når Scheiss Bayern ryger ud og/eller taber kampe. Mange tak til Chelsea. Det bliver en stor kamp hvis de ryger ind i Juventus. Der kan alt vist ske. Men i finalen står den på ACM-sovs for Chelsea eller Juve, og det er en sovs, som ingen kan tygge 🙂

  Fik jeg sagt, at jeg hader Inter (og mest af alt deres elendige, fascistinske fans)?

 3. jakob avatar

  Den turnering er jo doed for laenge siden. Vi har jo desvaerre faaet en gentagelse af sidste aars turnering, hvor de smaa hold faar lov til at spille om trofaeet.

  Saa lad os nu faa afgjort denne junior-finale med et engelsk hold i Tyrkiet (Det bliver sikkert dejligt roligt:-p) mod safety first-Milan.

 4. René avatar

  Tsk. Regner du med et tilsvarende useriøst svar? 😉

 5. Peter Strauss avatar

  Såfremt Milan overværede aftenens fantastiske kamp – må der blive rystet gevaldigt i bukserne…De viste, at det faktisk kan lade sig gøre at holde det så afgørende 0 i Italien.

  LFC præsterede en helt eventyrlig hold indsats igen igen – og mens alle vi gode griner, græder de onde.

  Helt suverænt!

 6. René avatar

  Jeg synes nu ikke, at der var ikke mange skræmmende ting i kampen. Måske det lave niveau, men ellers ikke. Det var utroligt forfriskende at se Juventus spille så piv-ringe, og jeg er super-lykkelig for, at Liverpool gik videre. Men lur mig om ikke de får en øretæve af Chelsea, som derefter får at se, hvordan det er at stå over for Verdens Bedste Klubhold ?.

  Liverpool har desværre ikke klassen til at vinde Champions League – lige som PSV ikke har det. Chelsea og Milan er (og har været det gennem ottendedels- og kvartfinalerne) de eneste rigtige deltagere i finalen.