Categories
In Danish

Det lugter lidt

… af sommer. Det ser ud til at blive en fantastisk weekend vejr-wise. Gid jeg ikke skulle arbejde hele dagen både lørdag og søndag. Af selv samme grund vil jeg nu begive mig ud i en sand fredagssommerrus, hvis jeg da ellers kan finde den. Der må være en kølig pilsner, noget vand og en solstråle et eller andet sted til mig. Anyone?

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

6 replies on “Det lugter lidt”

Solen skinner altid ved det store, stygge Storkespringvand, der helt sikkert indeholder noget vand. Og så er der vel ikke langt til en kølig pils et eller andet sted.

Hehe. Det er der jo noget om. Jeg har dog også en svag mistanke om, at der kan findes både øl og vand i denne hersens Nye Havn, der ligger lige ved Chefens Nye Torv.

Æjjj. Nu kan jeg ikke bestemme mig.

Hvis der er en, man altid kan stole på, så er det dælendytme dig, Riccio 🙂

Vi endte – som ventet – på Nyhavn. Jeg vil overveje, om jeg skal forfølge en karriere som Køligpilsnerdrikker på Nyhavn i stedet for det nuværende slid. Jeg mangler bare lige en handlingsplan for finansieringen, men den tilgår snarest. Ahem.

Comments are closed.