Nyt design … igen

Jeg har i et stykke tid bakset med et nyt design, og på grund af det store arbejdspres i øjeblikket bliver det nu implementeret lidt tidligere end planlagt. Jeg har bygget det op om de to temaer FastTrack og Connections fra WP Themes.info. Topbanneret (som følger med FastTrack) bliver nok udskiftet ved lejlighed, så jeg får mit helt eget banner – også selv om mit eget sikkert ikke bliver halvt så flot som det nuværende. Jeg har desuden benyttet mig af Nice title for at peppe det hele lidt op. Farverne på siden bliver måske engang lavet om, men hvem ved. Selvfølgelig skifter jeg også M$ Word-logoet i menuen ud med et WordPress-logo så snart jeg får det fremstillet. Læg mærke til at “Alt”-genvejstasterne ikke virker på alle sider. Det kommer de måske aldrig til. Grunden til, at jeg har opgivet det tidligere tema, er mest af alt, at Minh J. Evans, som havde tegnet de to tegninger, jeg havde bygget mit banner op om, ikke angiver hvilken licens tegningerne er udgivet under. Desuden svarer han ikke på mine e-mails, og jeg ville derfor være på den sikre side og droppe hans tegninger. Så var det mest nærliggende jo at lave hele lortet om. Det har jeg så (så småt) gjort.

4 thoughts on “Nyt design … igen”

  1. Det er bare VILDT flot det her design. Jeg havde også haft kig på det som et af de første templates jeg faldt for. Det er så dejligt anderledes og jeg kan godt lide måden det er bygget op på med datoerne og kommentarerne. Der er dælme stil over det :o)

  2. Uha, al den ros er på vej til at stige mig til hovedet. Jeg regner med, at du henviser til de grønne bokse med hhv. dato og antallet af kommentarer til indlægget? Jeg syntes i hvert fald, at det er noget af det bedste ved mit tema. Ideen blev hentet i Connections, som bruger det til datoen – og så var der jo ikke lagt til tanken om at bruge det til kommentarerne også. Ideen med et stort tal til at vise antallet af kommentarer fik jeg vistnok hos en eller anden dansk blogger. Gid jeg kunne huske hvem (i hvert fald en stor tak til vedkommende).

Comments are closed.

Scroll to Top