Categories
In Danish

Endnu en sommer

1 sommer. 2 somre. 3 somre. 4 somre. 5 somre. 6 somre. 7 somre. 8 somre. 9 somre. 10 somre. 11 somre. 12 somre. 13 somre. 14 somre. 15 somre. 16 somre. 17 somre. 18 somre. 19 somre. 20 somre. 21 somre. 22 somre. 23 somre. 24 somre. 25 somre. 26 somre. 27 somre. Det var ikke så lidt. Som det også var tilfældet på denne dag sidste år, så har både min kæreste og tvillingesøster fødselsdag i dag. Det skal de selvfølgelig høre for, så øhhhh: HA! I er ved at blive gamle. Muhahahahaha. Faktisk.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “Endnu en sommer”

Comments are closed.