Wauw

Jeg vil også gerne udbrede mit manglende kendskab til verdens 100 største attraktioner. Min liste over steder, hvor jeg trods alt har været, er ret kort: 30. Colosseum, Rom, Italien 32. Peterskirken i Vatikanet 37. Det Sixtinske Kapel, Vatikanet 39. Louvre, Frankrig 40. Kanalerne i Venezia, Italien 41. Versailles, Frankrig 47. Smaragd-buddhaens tempel, Thailand 49. Pompeji, Italien 51. Den gamle bydel i Prag, Tjekkiet 59. Uffizi-museet i Firenze, Italien 65. Markuskirken og Kampanilen, Venezia, Italien 66. Firenze, Italien 72. Det skæve tårn i Pisa, Italien 88. British Museum, London, England 100. Portofino, Italien En overvejende italiensk liste, hvillket slet ikke er overraskende 🙂

2 thoughts on “Wauw”

  1. Efter en hurtig gennemgang af listen må jeg konstatere, at jeg kun kan skrive de norske fjorde og Eiffeltårnet på min liste. Skuffende at jeg hverken har besøgt Alhambra eller Moskeerne i Cordoba, eftersom jeg trods alt boede i Malaga i et halvt år og med tanke på min nuværende praktikplads.. sssh!!

Comments are closed.

Scroll to Top