Categories
In Danish

Tillykke med fødselsdagen

Tillykke med fødselsdagen til alle mulige, der har fødselsdag i dag. I ser godt ud. Men især tillykke med de 26 år til Lene (hende der kæresten der) og min tvillingesøster, Rikke. Må I få mange gode kagemænd og noget godt kakao (udtales kakavo). Undskyld at I ingen gaver får, men det har I helt ærligt

ikke

fortjent. Hvis jeg havde nogle gryn på bunden af kisten ville I begge få lige hvad I ønskede jer. Vi må jo bare håbe på, at der er andre gavmilde sjæle i omgangskredsen (host host hint hint peger på forældrene).

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

3 replies on “Tillykke med fødselsdagen”

Halløjsa – og tillykke med fødselsdagen til både Lene og Rikke. Ja og naturligvis osse til dig Rané. Håber du får en god dag og blablabla. Hils den fede hvis han stadig er der….
Stjernen

Ja for seven da, tillykke med dagen i to….. Håber at i få en god dag

*****************
(IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII)
( Lene & René 26 år )
(___________________)

Har vedlagt noget, der skulle ligne en elektronisk fødselsdagskage, værs’go at pust’ 🙂

Comments are closed.