Categories
In Danish

Fællessang i Parken

I går havde jeg min debut som tilskuer til en landskamp i Parken. Jørgen fra naboopgangen kunne ikke komme af sted alligevel, så hans billet dumpede pludselig ned i mine hænder. Det klager jeg så absolut ikke over. Tak, Jørgen. Jeg vil dog gerne klage over kulden, banen og det danske spil, men det får jeg på den anden side nok ikke det store ud af. Efterfølgende drak vi os en mængde hjerneceller fattigere, og jeg har derfor haft en vis træthed i kroppen i dag. Ikke desto mindre nåede jeg på Nørrebro for at se Kinamand klokken 10.00, og med efterfølgende cafébesøg og vandretur har jeg for en gangs skyld fået en lille smule ud af en tømmermandsdag. Jeg tror faktisk næsten at jeg kan betegnes som stolt af mig selv 😉

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “Fællessang i Parken”

Sjovt nok er det først gået op for mig, da jeg lige fik læst indlægget om din nevø i det jydske, at vi bor i samme bygning. Verden er da lille…

Hehe. Det var også først i forbindelse med ovenstående landskamp, at jeg fattede sammenhængen, da Michael berettede om billettens ejermand 🙂

Comments are closed.