Robotterne Louise & Anna

I går bevægede Lene og jeg os udenfor i det dejlige vejr. Det var et godt initiativ, som vi vist godt kan gentage en anden gang. Vi tog på Louisiana, hvor ingen af os havde været før. De har i øjeblikket en specialudstilling med Gerhard Richter, som jeg var temmelig imponeret over. Hans mest abstrakte ting var jeg ikke synderligt pjattet med, men hans fotorealistiske malerier var jeg meget betaget af. Den anden ‘hovedattraktion’, Leon Kossoff, kan jeg så absolut ikke lide, så en stor del af malerierne behøvede jeg ikke bruge meget tid på. Det gav i stedet lidt tid til at nyde det gode vejr i Louisianas have. Bagefter tog vi i Palads for at se Robots. En meget underholdende lille ting, de har fået lavet der. Jeg kan stadig (selv efter et hav af slagsen) blive imponeret over, at tegne- og animationsfilm kan blive ved med at blive bedre – og at de kan blive ved med at få store navne til at lægge stemmer til. Og få andet end børn til at gå i biografen for at se tegnefilm.

Scroll to Top