Kaffe er din ven

Kaffe Kaffe er godt. Også for helbredet. Det er nyt for forskerne, men mon ikke vi er mange, der i lang tid har vidst, at denne herlige drik, narkotikaens konge, er god ved dig. Kaffe er din ven. Jeg bliver nødt til at citere DR Nyheder: “Helse-freaks, der sværger til te, kan godt hive te-brevene op af det kogende vand igen. Selvom te og også rødvin har mange antioxidanter, er kaffe klart den bedste drik. Den sorte drik har nemlig op til fire gange flere antioxidanter end te.” Ha! Tag den. Jeg er allerede i fuld gang med at fejre det videnskabelige fremskridt med en god stærk Arabicabønne. Shevys opfordring til menneskeheden (selvsagt minus folk med hjerte- og kolesterolproblemer):

  • Drik en stærk kop kaffe for videnskaben
  • Drik en stærk kop kaffe for helbredet
  • Drik en stærk kande kaffe for Max Havelaar

Drik derefter den mængde kaffe som dine omgivelser kan acceptere. Du kan godt blive ret enerverende, hvis du drikker mere end de her foreskrevne mængder. Næstsidst: Kæl for din kaffe. Den fortjener det. Og til sidst: Brug nu kaloriefattig mælk i din latte, ellers får du hurtigt kolesterolproblemer, og så er kaffe pludselig ikke din ven længere. Husk det nu.

2 thoughts on “Kaffe er din ven”

  1. Jeg sidder faktisk og savner en af dine tripple espressoer. Kan du så give mig din samling af kafferemedier 🙂

Comments are closed.

Scroll to Top