Lazy Boy out – Psycho in

Endelig har Manchester Citys direktør givet Kevin Keegan et kækt lille puf ud over en meget højt beliggende klippeskrænt. Keegan er blevet fyret (City og Keegan er blevet enige om, at det var bedst, at han forlod klubben – og alt det sædvanlige bavl), og det er ikke den store overraskelse. Han er flere gange blevet kritiseret af sine egne spillere, fordi de ikke træner ret tit. Stuart Pearce overtager Keegans position, og det er lige så lidt overraskende. Pearce er en af de mest afholdte spillere i Citys historie, og har været vice-manager under Keegan. Han bliver ikke uden grund kaldt Psycho, så det er nok slut med tre hviledage, hver gang en undskyldning kan findes. Jeg ved ikke det fjerneste om Psychos taktiske færdigheder, men de kan trods alt ikke være dårligere end Keegans. Keegans tilhængere har hele tiden sagt, at han pga sit navn, kunne få flere kendte spillere til klubben. Der er også kommet visse kendte spillere til City i hans tid, men i forhold til de sindssyge summer, han har brugt, er der ikke kommet meget fodbold ud af det. Og da slet ikke spillere, der kan tegne fremtidens Manchester City. I stedet har han kylet store sækker penge i nakken af aldrende spillere. Heldigvis har flere spillere fra Citys akademi vist sig at være dygtige nok til at klare sig i Premier League. Men det var ikke målsætningen da Keegan kom til. Han fik en blankochek for at styre City mod europæisk fodbold, men i stedet har nedrykningskampe været i centrum. Jeg er meget overbevist om, at Psycho er den rigtige mand til jobbet. Jeg tror at det er de færreste, der har lyst til at lægge sig ud med ham. Samtidig tror jeg, at alle spillere i klubben har enorm respekt for ham som både spiller og træner. Nu gad jeg bare godt, at Nicolas Anelka stadig spillede i klubben. Jeg tror, at det kunne have givet nogle gode skandaler, når Psycho og Hr. Egosen skulle blive enige om noget.

Scroll to Top