Stupide ignorante bæster

Denne her, som jeg fandt gennem bertramonline skal også citeres her på stedet. Gid det var undtagelsen og ikke reglen:

Speaking of a unified world, one of my American students confided in me after a trip abroad “they don’t seem to have a cafe culture in Italy, do they?” “What?,” I stammered. “Well, I didn’t see a single Starbucks all the time I was there.”

Skræmmende.

2 thoughts on “Stupide ignorante bæster”

 1. Ligeså skræmmende som den sjællænder, der spurgte kæresten til en af de udstationerede Grundfos folk, hvor vi så køber vores tøj ovre i Jylland.

  Starbucks = cafe
  My arse
  Starbucks = god kaffe
  Den er god nok

 2. Hehehe. Mennesker uden horisont. Alle burde egentlig være lige som mig mig mig. Undtagen dem, jeg selv skal snakke med, selvfølgelig – jeg ville ikke kunne holde mig ud ret lang tid ad gangen. Men ellers…

  Starbucks er et fantastisk sted at få sin koffeintørst stillet, det er der ingen tvivl om, men at anse som dem som den eneste café verden har at byde på!?! Tsk tsk tsk.

Comments are closed.

Scroll to Top