Hvordan kan de stemme på ham?

Endnu en Bushism er kommet frem. Eller … det vil sige, at George W. Bush endnu engang har dummet sig. Denne gang valgte han, ret uforståeligt lige op til et valg, at fortælle sine medborgere, at han hele tiden finder på nye måder at skade dem på:

Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we.

En mand der kan tale så usammenhængende så tit burde ikke engang blive præsidentkandidat, men sørme om de ikke allerede har valgt ham (-agtigt) én gang og truer med at gøre det igen. Jeg håber, at så mange som muligt udnytter, at Fahrenheit 9/11 endelig er kommet i de danske biografer, for deri er der (trods alt) en kende mere substans bag grundende til, at Bush skal væltes. Jeg synes ikke, at den er lige overbevisende hele vejen igennem, og den dækker ikke mange ting, som vi ikke vidste i forvejen. Men nu er jeg jo heller ikke amerikaner. De skal åbenbart generelt snakkes til, som om de er en flok dumme børn. Om de så er det, skal jeg lade stå usagt, for det er ikke pænt at generalisere 🙂

2 thoughts on “Hvordan kan de stemme på ham?”

Comments are closed.

Scroll to Top