Godt ramt

·

·

Endnu engang har en DR-test stået for skud. Meget belejligt går det ud på, at man skal se efter, hvilken af kandidaterne til Europaparlamentsvalget, man er mest enig med. Jeg ramte jo sådan set godt nok, ser det ud til: Resultat: Politikere tættest på dine svar: Steen Nielsen (Soc. Dem.) : 88 point Margrete Auken (SF) : 88 point Britta Thomsen (Soc. Dem.) : 87 point Masoum Moradi (SF) : 87 point Bente Nielsen (SF) : 87 point Politikere længst fra dine svar: Lene Camre (DF) : 40 point Kenneth Kristensen (DF) : 39 point Anna Rosbach (DF) : 37 point Mogens Camre (DF) : 37 point Rikke Karlsson (DF) : 36 point “Der gives fra 0 til 100 point. 100 point er en fuldstændig overensstemmelse mellem dine og politikerens svar.” Det er jo også rart igen at se DF tage sig alle fem pladser længst fra mine svar. To gange

Jamre

Camre luner altid 🙂


%d bloggers like this: