Categories
In Danish

Godt ramt

Endnu engang har en DR-test stået for skud. Meget belejligt går det ud på, at man skal se efter, hvilken af kandidaterne til Europaparlamentsvalget, man er mest enig med. Jeg ramte jo sådan set godt nok, ser det ud til: Resultat: Politikere tættest på dine svar: Steen Nielsen (Soc. Dem.) : 88 point Margrete Auken (SF) : 88 point Britta Thomsen (Soc. Dem.) : 87 point Masoum Moradi (SF) : 87 point Bente Nielsen (SF) : 87 point Politikere længst fra dine svar: Lene Camre (DF) : 40 point Kenneth Kristensen (DF) : 39 point Anna Rosbach (DF) : 37 point Mogens Camre (DF) : 37 point Rikke Karlsson (DF) : 36 point “Der gives fra 0 til 100 point. 100 point er en fuldstændig overensstemmelse mellem dine og politikerens svar.” Det er jo også rart igen at se DF tage sig alle fem pladser længst fra mine svar. To gange

Jamre

Camre luner altid 🙂

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

5 replies on “Godt ramt”

Det er jeg sandelig også. Det er rart når man for en gangs skyld gør noget, der ser ud til at være meningsfuldt.

Har du taget testen? Ramte du Anders Samuelsen, som du sikkert har stemt på? Hvis du fik stemt?

Comments are closed.