Categories
In Danish

Korriger til venstre

Det er skisme hårdt at stemme. Jeg valgte af økonomisk nødvendighed at droppe bussen ind til centrum, så efter en gåtur langs flere større veje på 6,4 kilometer stod jeg endelig ved Det Kongelige Danske Konsulat. Ikke overraskende syntes jeg mere end nogensinde, at det var en god idé, at stemme på en person/et parti, der både vil arbejde for mere miljøvenlig transport og for billigere offentlige transportnidler. Som jeg også havde planlagt, underrettede jeg derfor via brev de valgtilforordnede om, at jeg godt kunne tænke mig at se Margrete Auken i EU. Såmænd. Efter at have gået et par kilometer derfra til universitetet mener jeg, at jeg har fortjent en pause. Forvent en quiz- eller testbesvarelse herfra inden for kort tid 🙂

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.