Categories
In Danish

Dagens odds

Hos RoyalBet.com: 1.01 – Alt går som planlagt. Kedeligt. 2.07 – Frederik sætter sig med drengene på den lokale og gider ikke troppe op i kirken. 372.13 – Mary har fået nok af en glubsk dansk presse og flygter i ægte Fagre Voksne Verden/The Graduate-stil da Den Glemte Tasmanske Prins kommer og banker på.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “Dagens odds”

Jeg vil gerne sætte en 20’er på, at Mary spilder den første skål ned over kjolen – eller at Frede allerede har klippet snuderne af sine sokker, han er jo sådan en lystig fætter.

Comments are closed.