1-0 er nok!

Milan er mestre i Italien for 17. gang. Efter en trademark 1-0 sejr over de nærmeste forfølgere, Roma, på San Siro har Milan nu hele 9 point ned til Roma med to runder tilbage. Shevchenko scorede (ikke overraskende, at det var ham, der afgjorde årets vigtigste kamp igen) i andet minut, så nu er han to mål foran Totti på topscorerlisten, så det ser ud til at blive en god sæson for de rød-sorte djævle på hjemmefronten.
Det grafiske resume fra DR af kampen er alt alt for lækkert: Milan-Roma, Serie A, 2004 Læg venligst mærke til udskiftningerne. Først en defensiv midtbanespiller ind i stedet for en angriber, derefter en 10’er udskiftet med en anden 10’er og til sidst den allermest nødvendige udskiftning af dem alle: en forsvarer ind og en offensiv midtbanespiller ud i 96. minut. Vi har fundet den helt rigtige italienske mester 🙂 Både Juve og Inter Merda tabte, hvilket jo kun gør dagen endnu smukkere. Inter er nu nede på sjettepladsen og har dermed to pladser op til at spille om at komme i Champions League. Jeg får helt glædestårer i øjnene. Juve skal helt sikkert i kvalifikation for at komme med. Endnu en tåre klemmer sig på. Milan og Roma er sikre på at spille CL, Juve er sikre på at komme i CL-kval og Parma ligger til at skulle i CL-kval. Det betyder, at de to fascistklubber, Inter og Lazio, begge kun kommer i UEFA Cuppen (hvis ikke Udinese kommer bagfra og snupper den ene af de to pladser). Andre steder i verden gik fodboldresultaterne også min vej denne weekend. Her i England vandt City for første gang siden ydmygelsen af United og med Leeds’ nederlag oppe i Nord-Manchester i Bolton i dag er Citys forspring ned til nedrykningspladserne på seks point før de to sidste runder. Da Citys målscore er 38 mål bedre end Wolves’ og 39 bedre end Leeds’, hvilken gerne skulle være nok. De er teoretisk set ikke sikre på at blive i Premier League, men mon ikke den holder? 😉 I Danmark vandt AaB med 3-1 hjemme over AB, hvilket ikke har det store at sige for AaB i stillingen, da de før ugens runde havde fem point op til OB på fjerdepladsen og fem point ned til Viborg på sjettepladsen. Men det hele flaskede sig sådan, at de nu kun er to point efter OB og har syv point ned til FC Møgjylland, som nu er nummer seks. Det giver dog noget selvtillid før Dong Cup semifinalen mod Brøndby på onsdag. Real Madrid tabte i går til Depor, hvilket betyder, at Valencia med en hjemmesejr på Mestalla over Betis kan udbygge forspringet til fire point før de tre sidste runder. Det tegner jo også godt. Lige så slemt for madrilenerne er nok, at Barcelona er på vej til at indhente dem på andenpladsen, som betyder direkte adgang til Champions League næste sæson. Hvis Barca vinder lokalbraget mod Espanyol i aften er de kun et point efter Real. Hvis Valencia taber, er der lagt op til et tæt kapløb mellem de tre giganter om det spanske mesterskab. Det kunne selvfølgelig være spændende, men jeg har lidt bedre nerver, hvis Valencia sørger for at få det afgjort så hurtigt som muligt.

2 thoughts on “1-0 er nok!”

  1. Yes Sir! Alt for lækkert med det 17. mesterskab 🙂 Et tillykke fra vores Juve og Inter venner ville da være på plads. Ægte sportsånd….?
    Superkamp i går, og i ægte italiensk ånd var de første 30 kanonslag også brugt inden der var gået 5 min af kampen 🙂 Desværre måtte Dida til behandling flere gange i kampens slutning, da han stod i en regn af kasteskyts, romerlys og kanonslag fra Romas tilhængere… der lige har været skyld i, at de mistede hjemmebanefordelen…
    Nu bliver titlen heller ikke ringere af, at Inter har sin egen sæson (igen) og juve (sikkert) ikke vinder noget i år…

    Forza Milan!

  2. Hehe. Romerlys…

    Respekt til din langlemmede og juveinficerede fætter, der var hurtig til at ønske tillykke med mesterskabet. Lidt sportsånd skal han da roses af at have. Jeg glæder mig også til at høre fra Stjernen. Stjerne, er der ikke noget, du gerne vil sige?

Comments are closed.

Scroll to Top