Categories
In Danish

Kluddermikkelsen

Hvis kulturafviklingsministeren får held med at gennemtrumfe sin nyeste hjerneblødning, håber jeg på, at samme lønningssystem bliver indført på borgen. Så er der nemmerlig ingen løn til kluddermikkelsen, som så er tvunget til at tære lidt på sin formue. Så vil der nok blive snøftet lidt i designermøblerne på godset.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.