Categories
In Danish

E-Day

Fyrværkeri fra Zittau (via Politiken) Så er den store dag oprunden. Fyrværkeriet på billedet er fra den tyske by Zittau, som forbinder grænserne mellem Tyskland, Tjekkiet og Polen. Et passende billede, synes jeg, nu da det er en stor festdag, og at det er grænseregionen mellem unionens folkerigeste stat og den største af de nye stater samt Vaclav Havels stolte land, der nok er det mest kendte af de nye lande for os. Hvem har ikke været i Prag? I dag er dog også beviset på, at polakkerne flyder ind over vore grænser – ja, de endda løber til Bruxelles:“… atleter fra Polen har løbet hele vejen med de 25 EU-landes flag”. De har sørme travlt med at komme til vesten de polakker 😉

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.