Nu er den her!

Toeren er ude, og den er langt bedre end etteren. Jeg er helt pjattet med den. Den er så omsiggribende, at jeg ikke ved, hvor jeg skal gøre af mig selv. Den kryber lissom ind under huden på een og efterlader een tilbage med den her underlige fornemmelse i kroppen. Først kom den til Danmark, men nu har vi også fået den her. Sommeren. Solen. Efter den dystre etter kom toeren som er langt mere lys og frejdig. Ja nærmest kæk. Der flyver en hveps rundt herinde på gæsteværelset (eller en bi, jeg kan aldrig huske forskel, men jeg tror bare, at det er en hveps). Vi har haft et parogtyve grader og stiv solskin hele dagen – i går var også super. Det startede faktisk i fredags hvor vi var inde at se Kill Bill vol. 2. En fantastisk film, som helt lever op til vol. 1. Den stod på Häagen-Dazs og gåtur i solskinnet efter filmen. Mmmmh is. Mmmmmh sol. Mmmmmh Tarantino. Derefter købte vi rugbrød og tog hjem for at spise rugbrødsnutellamadder. Det har jeg ikke fået siden sidste sommer.

1 thought on “Nu er den her!”

  1. Så den i går, og selvom jeg ikke har set 1’ern, synes jeg faktisk at den var ret god. Jeg var skeptisk i starten, da de “matrix-effekter” ikke er min kop the, men det var jo ikke så galt alligevel ;-). Ham den gamle mester, var helt legendarisk og soundtracket får en ren 10’er – det var helt perfekt..

Comments are closed.

Scroll to Top