Arrivederci la Vecchia Puttana

100 % AntijuveEn ufattelig glæde har indtaget min krop. Sjældent har jeg oplevet en så fantastisk aften i Champions League. La Vecchia Puttana, Juventus, og ærkerivalerne fra den røde flække af nærværende by er ude af Champions League. Desuden gik Lyon videre, så min aften ville have været fuldendt hvis Stuttgart havde overrasket i London mod rigmandssønnerne fra Chelsea. Sidstnævnte kamp er jeg dog tæt på ligeglad med, men en sejr til tyskerne ville have varmet min ven Daniels hjerte (han er derfra, red.). Så mangler vi bare, at Milan går videre i morgen (hvilket også vil hjælpe mit CL-drømmehold gevaldigt). De andre kampe i mogen er jeg sådan set ret ligeglade med. Real-Bayern ville jeg normalt holde med Real, men efter lodtrækningen kom jeg til at spå at Bayern ville gå videre, så det kan vist være hip som hap (undskyld Flemming og Jakob). Arsenal-Celta er også en af mine vende-på-en-tallerken-kampe, for selv om jeg hader Arsenal af hele mit lunefulde hjerte, så spiller de rigtig flot fodbold i øjeblikket, og Celta, Spaniens svar på Inter Merda, er ikke fem potter håndlunken urin værd. Sidste kamp i morgen – Monaco-Lokomotivo Moskva er en af Champions Leagues hidtil mest ligegyldige 1/8-finaler. Milan skulle gerne være i stand til at udradere begge hold, så på den front er jeg såmænd også ligeglad. Begge hold spiller på gudsforladte stadions, så noget brag af et festfyrværkeri kan man heller ikke forvente fra deres supporteres side (om de så skulle nå til semifinalen). Og lad os da så lige slutte den glædelige aften af med lidt poesi: In Italia Milan! In Europa Milan! ovunque Milan! per sempre rossoner! Der skulle have været et link til en mp3-fil med ovenstående sang, men linket virker ikke i øjeblikket. Find sangen en anden god gang hos Fossa dei Leoni.

9 thoughts on “Arrivederci la Vecchia Puttana”

 1. Jeg deler din glæde hvad angår Scum United. Det var så dejligt, at se at der blev scoret mod dem i slutminutterne af en kamp!! Resten af kampene er jeg også mere eller mindre ligeglade med, men jeg håber selvfølgelig på potentielle svage modstandere til Madrid i semi-finalen.

  Og hvad var det med russerne? – tror du det er let at være tilskuer i Moskva i minus 10 grader? 🙂

 2. Helt enig! Super aften i Champions League. Nu ser det heldigvis ud til at Juvemerda (og Intermerda) får en sæson uden at vinde noget som helst. Så kan det være, at vi får ro fra vennerne!

  Forza Milan!

 3. Hehe præcis. Problemet med russerne er bare, at de ikke synger og klapper osv. for at holde varmen. I stedet tuder de med deres elendige horn hele kampen – hvilket ikke ligefrem løfter stemningen op til de højder, vi kan fovente på ALLE andre stadions i Champions League.

 4. Yep du har ret. Juve har stadig en ok chance (læs risiko) i Serie A, men jeg synes alligevel, at der er grund til at være optimistisk mht søndag. Del Piero og Trezegol er nogle af de spillere, som Juve ikke får med… Men det er jo ikke forbi før den fede/gamle dame synger. Og Juve foran 10.000 tilskuere i Torino er stadig en svær kamp 🙂
  På San Siro var der i øvrigt kun et hold på banen i går… Forza Milan!

 5. jes sørs, er helt med. Netop derfor undrede det mig, at du skrev: “så noget brag af et festfyrværkeri kan man heller ikke forvente fra deres supporteres side”

  Med vodka i blodet må de jo være ekstra underholdende. Modsat er stadionet ikke et kønt syn, mener at de har lagt en 20-baners atletikstadion rundt om grøn/gulsværen.

 6. Jakob:
  Føler du dig så sikker på, at Real går videre til både kvart- og semifinale? Sådan skal det være – lidt blind naivitet er påkrævet når man støtter sit hold – som eksempelvis min tro på i efteråret, at The Citizens ville komme til at spille i Europa næste sæson 🙂
  Hvis der er 10 frostgrader, så er det da først man skal lade op med en flaske vodka på den lokale og skabe sig som en sindssyg for at holde varmen … øhhhh … og ikke gå kold (get it?).

  Flemming:
  Vi skal nok ikke være for hurtigt ude. Der er La Vecchia Puttana vs. Rossonero Diavoli denne weekend, så Serie A er ikke hjemme endnu (og ikke uopnåelig for Juve endnu) – men lad os se om ikke de bliver skudt tilbage af stenalderen af den rød-sorte garde. Desuden har Juve stadig et par skud i bøssen mht. pokalturneringen (også kendt som Mickey Mouse trofæet).
  Men jeg er enig med dig i, at det ikke ser ud til at der bliver andet end pokalen at hente for bolcherne fra Torino. Og når det kommer til vore kære naboer … hehehehehe.

 7. Hehe. Ja, det er altid farligt at komme til Stadio Delle Alpis frygtindgydende atmosfære. Når man står på banen må man virkelig kunne mærke suset fra de halvtomme siddepladser på den anden side af atletikbanen.

  Jeg tror på en sejr – måske egentlig jeg skulle brande et par måneders SU af på en 3-1 sejr til ACM. Forza Milan. Campione d’Italia, d’Europa e del Mondo.

 8. e del Mondo????

  Boca es nuestro grito de amor. Boca nunca teme luchar. Boca es entusiasmo y valor. Boca Juniors a triunfar.

Comments are closed.

Scroll to Top