Referers

·

·

Efter anmodning fra Jakob har jeg dykket lidt ned i mine referers (se statistik). Klokken 06:43:29 kom en polak forbi min blog – sendt hertil fra paris-hilton-video.blogspot.com, og klokken 07:25:31 var det en ukendt person, der kom til samme sted fra www.nudecelebblogs.com Se det er jo lidt mærkeligt. Jeg har derfor gjort lidt “research” på de to nævnte sider, men kan stadig ikke forklare hvorfor to celeb-sex-hungrende ungersvende (det regner jeg da med at det er), er blevet sendt hertil af de to sider. Der er ingen af siderne, der linker til mig (og hvorfor skulle de da også det?), så jeg aner simpelthen ikke hvordan det er gået til. Mere oplagt er det i stedet, at en eller andet blev sendt til mine 100 ting ved at Google hvor kommer John Deere fra. Det er med stor stolthed, at jeg modtager den slags kunder. De skal selvfølgelig også serviceres: Manden John Deere blev født i Rutland, Vermont, USA d. 7/2 1804. Han flyttede senere til Grand Detour, Illinois, sammen med de mange andre der også drog mod vest i midten af 1830’erne. Han arbejde som selvstændig smed, og det var som smed han opfandt verdens første stålplov. På grund af den dårlige infrastruktur flyttede han i 1848 sin fabrik til Moline (stadig i Illinois), hvor de stadig har hovedkvarter.