Jeg er yderst liberal

… i amerikansk brug af ordet. Jeg har taget endnu en test, og denne gang var det især religion og moral, der blev testet. Det kom frem, at jeg er 78% liberal og 22% konservativ. Det kan jo meget godt passe. Testen virker faktisk til at være en af de mere professionelle af slagsen, så det er da ikke for tidligt at netop du tager den også. Som altid: Kast dit resultat ind som en kommentar.


Posted

in

by

Comments

7 responses to “Jeg er yderst liberal”

 1. Jakob avatar
  Jakob

  77 – 23 i de liberales favør..

 2. René avatar

  Så er du jo meeeeeeeeeeeeeeeeget mere konservativ end jeg er. Hahaaaaaa.

 3. Thomas avatar
  Thomas

  72-28 i liberalitetens favør.

 4. Lene Marie avatar
  Lene Marie

  79% liberal 21% conservative.
  Det’ da ok.

 5. René avatar

  Kan man finde en dansker, der ikke hælder (klart) mest mod den liberale lejr? Jeg ved det ikke.

  Thomas: Jeg havde egentlig regnet med, at du efter en Mærsk’sk hjernevask ville være mere konservativ end det der. Vi er stolte af dig 🙂

  Lene: Typisk, at du absolut skal være en tand mere venstreorienteret end mig. Du skal altid være bedst. Det er også bare fordi, du ikke går i kirke hver jul. 😉

 6. Lene Marie avatar
  Lene Marie

  Hvad har jul med kirke at gøre? Jul handler om mad!