Jeg er yderst liberal

… i amerikansk brug af ordet. Jeg har taget endnu en test, og denne gang var det især religion og moral, der blev testet. Det kom frem, at jeg er 78% liberal og 22% konservativ. Det kan jo meget godt passe. Testen virker faktisk til at være en af de mere professionelle af slagsen, så det er da ikke for tidligt at netop du tager den også. Som altid: Kast dit resultat ind som en kommentar.

7 thoughts on “Jeg er yderst liberal”

  1. Kan man finde en dansker, der ikke hælder (klart) mest mod den liberale lejr? Jeg ved det ikke.

    Thomas: Jeg havde egentlig regnet med, at du efter en Mærsk’sk hjernevask ville være mere konservativ end det der. Vi er stolte af dig 🙂

    Lene: Typisk, at du absolut skal være en tand mere venstreorienteret end mig. Du skal altid være bedst. Det er også bare fordi, du ikke går i kirke hver jul. 😉

Comments are closed.

Scroll to Top