Schuey’s off

Efter en lang og hård optakt til Formel 1 Grand Prix fra Australien sad jeg forventningsfuld klar i sofaen foran mit fjernsyn uden lyd. F1 er notorisk svært at holde sig vågen til – og jeg troede fejlagtigt tidligere at det var på grund af den monotone lyd alene. Det er det ikke. Når man slet ikke har lyd på, er det faktisk endnu sværere at holde gluggerne åbne. Men jeg klarede det, og efter en udramatisk start … øhhh … og udramatiske første runder … og derefter udramatiske pitstops blev det lissom lidt sværere agtigt. Schuey var flere sekunder foran Barrichello, som var flere sekunder foran Alonso, som var flere sekunder foran Button, som var flere … Snork. Klokken 5:47 vågnede jeg og havde unormalt ondt i nakken efter at have sovet på sofaen i 2½ time. Jeg håber ikke, at Ferraris overlegenhed i dette løb er betegnende for resten af sæsonen, for selv om jeg ynder at betegne mig selv som Ferrari tifosi, er det altså ikke spændende. Jeg var dog mere end lykkelig for at se McLaren fejle så grueligt, og at Renault med Alonso i spidsen tog r….. på Williams, er også kun godt. Hvis der skal være spænding om verdensmesterskabet må det da meget gerne være Renault og BAR, der truer Ferrari – i stedet for McLaren og Williams. Mon egentlig ikke Montoya har fået lidt kolde fødder mht. til næste sæsons skifte til McLaren efter deres bilers klare underlegenhed blev sat til skue i går.

2 thoughts on “Schuey’s off”

  1. Godt klaret – nu fik du vel taget gode notater om kørernes evner etc.? (ref. din placering i F1-ligaen;-) )

  2. Godt ord igen! Selv om jeg havde håbet på, at McLaren ville klare sig så dårligt som de gjorde, havde jeg ikke regnet med det. Men jeg tror nu, at jeg beholder både Kimi, McLaren chassiset og Mercedes motoren. Giv dem tre løb, så skal de nok … øhhh … komme på podiet.

Comments are closed.

Scroll to Top