Categories
In Danish

Ulv i fåreklæder

Den store stygge ulv har skiftet sin gamle fårehud ud (det lyder godt nok ulækkert) med et nyt stykke designerfår. Som en del af min implementering af en side med billeder, syntes jeg at det var på sin plads at redesigne hele siden. Det voldte mig nogle problemer, men ikke så mange som jeg havde været bange for. Det er første gang jeg for alvor har leget med css, så jeg er ret stolt, nu da det hele er smidt ud i det dersens cyberspace der. Mit tidligere design var, som de fleste måske nok erindrer, en lidt omskrevet udgave af pMachines template, så der er kommet helt nye boller på en ret udkogt suppe. Farverne er måske nok ret mørke, men jeg lod mig inspirere af et af temaerne fra Coppermine, som er det fremragende program jeg bruger til mine billeder. På den måde kunne jeg slippe for at skulle rette alt for meget i Coppermines css, for det var en tand for uoverskueligt for mig. Kommentarer (især om fejl) er selvfølgelig mere end velkomne. Velkommen til en mørkere (men bedre!?!) fremtid.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.