In Danish

Centenario

Jeg har nu nået post nummer 100. Hvem havde da nogensinde troet det. Det skal selvfølgelig fejres på behørig vis: Hurra. Neeeeeeeej. Ihhhhh. Fantastisk. Det var det.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Og kommentar nummer 100. Fedt. Nææææ, hvor lækkert. Det er noget jeg vil huske … ALTID … eller …

  2. Nice going – mine blogspot-dage er også snart ovre. Har aktiveret mit nye domæne, så nu må jeg snart igang med at nørde.. hold dig munter. (101)

Comments are closed.

%d bloggers like this: