Categories
In Danish

Miserable Monday

Av. I går spillede jeg bold (five-a-side, hvor vi kun var fire på hvert hold) med drengerne i godt og vel halvanden time, og det giver automatisk yderst ømme ben. Jeg kunne selvfølgelig have valgt at strække ud, men man er vel en rigtig mand. Desuden havde vi også ret travlt, fordi vi skulle på “Rampant Lion” og drikke øl og se Liverpool-Portsmouth. En kamp, hvor Liverpool godt kunne føle sig snydt for to straffespark. Lørdag var Lene og jeg på “The Pack Horse” og se United-City, som jeg ikke nødvendigvis vil kalde en fuldendt oplevelse. “The Pack Horse” er den største af de lokale pubs, og jeg har i længere tid haft lyst til at komme derind – især fordi den netop hedder det den gør. Lige omkring hjørnet derfra ligger “The Horseshoe Inn“, så jeg gad nok vide, hvad der tidligere gik for sig i det område. Hvorom alting er … jeg er øm i hele kroppen, mandagen har sneget sig ind på mig, City tabte i weekenden, Milan spillede kun uafgjort mod Lecce (og Maldini fik et ufortjent gult kort, der betyder, at han ikke kan være med i derbyet mod Inter Merda i weekenden) og jeg skal partout ind på universitetet for at bruge 60 kr. på at printe artikler ud. Mandag, gå væk … øhhh … men ikke for hurtigt, jeg skal nå at læse en masse før i morgen.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

2 replies on “Miserable Monday”

På den positive side kan du jo så glæde dig over at Valencia fik et hedigt 1-1 resultat på Bernabéu, hvor Figo scorede på straffe i 92′ minut. 🙂

Comments are closed.