En klatrers farvel

Marco Pantani er død. Manden, som bedre end nogen anden kunne cykle op ad bakke, kom hurtigt ned igen. Efter dopingskandaler og efterfølgende depressioner blev han lørdag fundet død på sit hotelværelse, 34 år gammel. Det vides endnu ikke hvordan han døde, men der er vist fundet noget medicin ved siden af hans seng. Hvad mon der er sket???

4 thoughts on “En klatrers farvel”

  1. Når snakken falder på cykelryttere, må det desværre også meddeles, at Brian Holm har fået konstateret kræft i tarmensystemet. Så send også lige et par tanker til ham.

  2. Det var også lidt det jeg forsøgte at hentyde til, men jeg glemte sørme at nævne sedlen ved sengen. Ups. Din post er rigtig god, og jeg håber derfor, at der er nogle herfra, der vil kigge den vej forbi.
    Der er dog kommet frem, at der ikke var tale om et afskedsbrev. Det betyder selvfølgelig ikke, at selvmord skal udelukkes, men vi må jo nok hellere vente på dommen efter obduktionen mandag. Men jeg tror nu stadig, at en depressiv cykelrytter, der har opført sig mærkeligt i de sidste dage, som bliver fundet med smertestillende piller og “nogle nedfældede tanker”, rent faktisk har begået selvmord, men hjerneblødninger eller andre ting, der kan gøre folk “mindre normale” at omgås, skal nok ikke udelukkes.

  3. Det er hermed gjort. De har sgu også et hådt liv de cykelryttere. Tænk sig, at man både skal være en af de mest toptrimmede idrætsmænd overhovedet – samtidig med, at man ofte bliver tvunget til at indtage diverse medikamenter og dække over det i de evigt agressive medier. Holms kræft har selvfølgelig nok ikke nødvendigvis noget med alt det at gøre, men en depression hos Pantani er overhovedet ikke mærkelig og et svækket immunsytem er nok også at forvente.

Comments are closed.

Scroll to Top