John Kerry for President

Jeg tror efterhånden godt, at vi kan begynde at regne med, at det bliver John Kerry, der bliver Bushs modkandidat til præsidentvalget, så hvorfor ikke begynde at følge med i hvad han går og laver. Det kan man (selvfølgelig) gøre på hans blog. Bushs kampagnefolk har også strikket en blog sammen til ham, så hvis man går rundt med mottoet “know your enemy” som et af sine favoritmantraer, kan man jo kigge forbi dér også. For dem, der stadig tror på min forhåndsfavorit, Wesley Clark, er der også en blog at ty til, lige som der er for de to andre seriøse demokratiske kandidater, Howard Dean og John Edwards. Jeg er bange for, at Dennis Kucinich & Al Sharpton lige fra starten har være bange for, at der ikke ville være meget at skrive om, så de har undladt at begive sig ind på de baner! Demokraternes mere overordnede blog kan give det forkromede overblik. Der kan man også finde masser af gode links til politisk orienterede blogs – selvfølgelig kun demokratiske blogs, men hvorfor læse mere republikansk nonsens, hvis man allerede har været forbi Bushs egen side? Det er da meget sjovere at se ham blive svinet til.

2 thoughts on “John Kerry for President”

  1. Sidder lige nu og ser CNN, hvor de går meget op i om Bushie undgik noget militætjeneste og hvordan Kerry var en rigtig krigshelt i Vietnam. Er det virkelig de vigtigste emner, som diskuteres i forbindelse med et præsidentvalg i verdens mægtigste supermagt??

  2. Ja, sørgeligt nok. Men selvfølgelig har det også noget på sig. Verdens politistat, landet som partout skal være i krig altid (helst flere steder på samme tid), bliver vel også nødt til at have en chef for styrkerne, der ved lidt om det. Jeg er bange for, at Bussemanden ikke ved noget om noget som helst (andet end stoffer og alkohol, selvfølgelig).

Comments are closed.

Scroll to Top