In Danish

Ikke igen!

To gange Trivial, to sejre til Lene. Jeg hader det spil. Jeg tror jeg vil spille FIFA mod hende næste gang. Eller et eller andet andet fodboldspil. Eventuelt subbuteo. Jeg savner subbuteo. Det er mærkeligt som hun altid er bedst til spil, hvor man skal tænke. Hmmm.

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.That's pretty much it, really.

  1. Så en fobold på linket, så det lyder meget fornuftigt at udfordre hende i det spil. Har desuden (også) fået monster-tæsk af LM i TP……. Men virtual manager, det er jo en helt anden sag… der er en jo feltherre..

    /en livlig Jakob, som sidder med en duvel i hånden, mens Torben Lunds håndlanger er gået kold i de grønne stole…

    /Ave duvel – Vert/d

  2. Øøøh, kan ikke få øje på en sammenhæng i det jeg skrev. Men jeg har tabt til Lene Marie i Trivial og spiller en del Fodbold-Manager. Det må vist være konklusionen på nattens indlæg.

  3. Hehe. Det var også noget lignende, jeg havde gættet mig frem til. Godt at høre, at du havde en god aften 🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: