Ikke igen!

To gange Trivial, to sejre til Lene. Jeg hader det spil. Jeg tror jeg vil spille FIFA mod hende næste gang. Eller et eller andet andet fodboldspil. Eventuelt subbuteo. Jeg savner subbuteo. Det er mærkeligt som hun altid er bedst til spil, hvor man skal tænke. Hmmm.

3 thoughts on “Ikke igen!”

  1. Så en fobold på linket, så det lyder meget fornuftigt at udfordre hende i det spil. Har desuden (også) fået monster-tæsk af LM i TP……. Men virtual manager, det er jo en helt anden sag… der er en jo feltherre..

    /en livlig Jakob, som sidder med en duvel i hånden, mens Torben Lunds håndlanger er gået kold i de grønne stole…

    /Ave duvel – Vert/d

  2. Øøøh, kan ikke få øje på en sammenhæng i det jeg skrev. Men jeg har tabt til Lene Marie i Trivial og spiller en del Fodbold-Manager. Det må vist være konklusionen på nattens indlæg.

  3. Hehe. Det var også noget lignende, jeg havde gættet mig frem til. Godt at høre, at du havde en god aften 🙂

Comments are closed.

Scroll to Top