Categories
In Danish

100 ting

Jeg har valgt at offentliggøre min “100 ting” selv om den hverken er velskrevet, velfunderet eller noget som helst andet. Jeg har dog langt en del tid i den, så offentliggøres det skal den. Jeg har i et stykke tid tænkt mig, at jeg ville lave en kommentarfunktion i ordentlig blogger-stil, men jeg gider ikke (og jeg kan alligevel ikke finde ud af det uden at skulle lave min “100 ting” som et almindeligt indlæg, og da jeg ikke kan finde ud af at give siden den adresse jeg gerne vil, dur det jo ikke). Men nu er den der. Hvorfor skal man egentlig kunne kommentere en “100 ting”. Jo jo, fordi det er sjovt, men altså! For at fortælle mest muligt om forfatteren skal den jo opdateres, og et almindeligt blog-indlæg vil jeg helst ikke rette i. Derfor synes ideen om kommentarfunktionen ikke specielt tiltalende jo mere jeg tænker over det. Hvis der oven i købet opstår spørgsmål fra læserne, som bliver besvaret kunne det også nemt gå hen at blive 101 eller 102 ting, og så er konceptet jo tilsvinet og latterliggjort (jeg ved det – store ord, men jeg fatter altså ikke at lave den kommentarfunktion!).

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.