Winamp 5

Så er Winamp 5 installeret, og jeg må sige, at det er en lækker lille sag. Det er nu muligt at rippe og brænde med Winamp, hvilket må siges at have være en mangelvare ind til nu. Desuden har de introduceret moderne skins sammen med de gamle, hvilket får den til at minde lidt mere om de andre afspillere på markedet (dvs. den ligner en helhed nu i stedet for en masse forskellige komponenter, der kan arbejde sammen). Jeg kan simpelthen ikke se nogen grund til at DU ikke skulle downloade og installere den med det samme. Kan du så komme i gang.

10 thoughts on “Winamp 5”

 1. Sådan! Downloadede og installeret. Det ser jo meget imponerende ud – og det er noget af et spring fra v. 2.91 som jeg ellers havde installeret. Nu er der bare ét problem … jeg har ingen MP3’ere på computeren :-/

 2. Jeg kan sagtens se en grund til, at jeg ikke skulle downloade og installere det… Jeg kører ikke Windows 😛

 3. Jeg kan også finde 2 gode grunde 😉

  1. Jeg kører ikke windows.
  2. Vi har iTunes der kan rippe/brænde og meget meget mere – og så er den så pæn i sig selv, så den ikke behøver skinning 😉

 4. Romme: Det er helt sikkert også mit problem. Jeg har ikke plads til ret mange mp3’ere på computeren, så jeg bliver nødt til at hive (mp3-)skiverne frem. Behøver jeg sige, at det så absolut ikke fremmer computerens ydelse? Men lige meget hvad, Winamp 5 ser ud til at være en stor forbedring af et allerede godt program. Desuden må du jo bare hive de $15 op af lommen så du kan få pro-versionen og høste nogle (af dine egne, selvfølgelig) cd’ere.

  Fisk: tsk tsk tsk.

 5. hehe. Taget til efterretning. Modificeret opfordring:

  “Jeg kan simpelthen ikke se nogen grund til at DU ikke skulle downloade og installere den med det samme, hvis du, som mig, ikke ligger inde med penge til en Mac, ikke fatter Linux, men bare gerne vil have en gratis og stabil medieafspiller til din Windows maskine.”

  En anden mulighed ville være at forsøge sig med iTunes til Windows, men det har jeg endnu ikke prøvet, og jeg regner ikke med at gøre det, for det er da helt forkert at prøve at stoppe noget så pænt og nydeligt ned på en vinduesmaskine.

 6. hej, jeg har et problem med mit winamp, det viser kun det klasiske.. og det gider jeg ikke kigge på

 7. @Ole skrot winamp og få din Itunes istedet..

  eller i winamp:
  Options -> skins

  Jeg syntes at winamp æder for mange system ressourcer på min puter….

 8. Jeg bruger også selv iTunes nu – det var derfor jeg ikke lige kunne huske noget som helst om indstilling af skins i Winamp.

  Tak for håndsrækningen 🙂

Comments are closed.

Scroll to Top