Categories
In Danish

Gratis IBM PC

Jeg har lige bestilt mig en gratis PC. Den er vist god nok. Hvis man gider bruge op til 3 minutter i timen på at glo på reklamer (eller klassikeren – lave noget kaffe), kan man få en gratis PC. Reklamerne er lige så omfattende som på TV, så man kan ikke lave noget andet mens der er reklamer. Pop-up reklamer er et helvede, men når man kan få en gratis PC ved at glo på noget, der er endnu værre i et minuts tid en gang i mellem, kan jeg leve med det. Det er selvfølgelig ikke supermaskiner, de udlover, men klart bedre end det jeg har. Minimumsspecifikationerne er: Intel Celeron 2.4ghz 256Mb RAM 40Gb Hard Drive Intel Extreme 64Mb onboard Graphics DVD Rom 56K modem Integrated Audio Infinity Ext Speakers Microsoft XP Home pre-installed IBM E54 15″ CRT Monitor Includes Full 3 year IBM warranty Som sagt ikke nyskabende teknologi, men jeg har valgt at være mere end taknemmelig. Nu må jeg bare håbe, at den når at komme før jeg forlader landet igen, for tilbudet gælder kun i Storbritannien og computeren kommer tidligst i februar.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.