Bybuschauffører er de flinkeste mennesker i HEEEEEEELE verden

Nu havde du jo nok regnet med, at det var en vittighed, men jeg mener det faktisk … i dag. Efter at have været på en mindre pub-crawl med Dan i går, ville jeg tage bussen hjem. Da det var den tid på døgnet, hvor det ikke er sjovt at gå de fire kilometer hjem, syntes jeg at jeg havde fortjent det efter en lang dag på universitetet (altså, inden jeg kravlede på pubs). Jeg har buskort, men nu da England er et af de steder, hvor de synes at det er HELT VILDT sjovt at privatisere, kører der fire forskellige selskaber på den rute. Omkring midnatstid i en kvasi-brandert er det ikke sjovt at vente ekstra tyve minutter på en af de rigtige busser, så jeg springer frisk på den første der kommer. Roder lidt i lommen og kan se, at det ser lidt sløjt ud med pengene. Mig: How much is it to Levenshulme? [forstaden jeg bor i] Rar buschauffør: 90 p. Mig: How far can you get for 70 p.? Rar buschauffør: Hazel Grove [halvvejs, så man skal gå gennem det mindst rare område i byen] Mig: Hmmm. I’ll go there then. Rar buschauffør: OK Jeg giver ham pengene Rar buschauffør: Where would you really like to go? Levenshulme? Mig: Would have been nice. Rar buschauffør: Here’s your ticket Jo jo, han stak mig en billet til Levenshulme og punkterede dermed alle mine fordomme. Eller, det vil sige, han punkterede min fordom om, at også buschauffører fra det selskab er sure og umedgørlige mandag d. 15/12 2003 klokken omkring midnat … men det er da en start.

5 thoughts on “Bybuschauffører er de flinkeste mennesker i HEEEEEEELE verden”

  1. Michel: Jeg læser på University of Manchester.

    Der er en “100 ting” på vej, men jeg har ikke rigtig tid til at få den skrevet – det tager sgu da for søren lang tid!

Comments are closed.

Scroll to Top