Categories
In Danish

Miserable Failure

Jeg ved ikke hvor lang tid nedenstående massemail har kørt rundt, men jeg har i hvert fald først fået den i dag. Det er en af dem jeg ikke har noget imod at få: Gå ind på Google skriv “miserable failure” i søgefeltet og tryk på “Jeg Føler Mig Heldig” knappen… Det er da et politisk statement der vil noget 😀

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

5 replies on “Miserable Failure”

Tak for den plok. Jeg var selv ude i nogle vilde teorier om, hvordan det var blevet lavet.
Eks.: En eller andet havde lavet en side, der nævnte “George Bush” og “miserable failure” en ufatteligt masse gange og på en eller andet smart måde redirectede til Miserable Failure når folk kom dertil fra Google. Og det var min mest realistiske teori!!!

Der sker stadig nyt i fortællingen om “miserable failure”. Jeg har skrevet lidt fornylig på mit site.

I øvrigt sjovt at denne side på renecnielsen.com er den første i Google, når man søger på dansk! 🙂

Comments are closed.