Top 5

I går da vi, efter endnu en hæsblæsende forelæsning af Jordaneren Tariq Tell, som sædvanlig driblede videre til den nærmeste pub for at drikke rugbrød, kom samtalen igen til at handle om top 5 lister. Jeg aner ikke hvorfor, men det synes disse hersens englændere bare er helt vildt sjovt. Det jeg ikke forstår er hvorfor to ud af tre piger havde Thierry Henry på listen over top 5 kendte mænd. Jeg kan da heldigvis være ligeglad, men det virker altså mærkeligt. På selvsamme pub så vi også Manchester United få smæk af West Bromwich Albions. Det varmer altid at se dem tabe. Tak West Brom! City tabte desværre også, men vigtigst af alt holdt Tyksakis (Den Fede, Flombas, Flemming) mig opdateret omkring Milans udekamp mod Sampdoria. Milan hev en sejr hjem på selvmål af Sampdorias Mirko Conte i 79. minut. Perfekt. Både Tomasson og Laursen spillede hele kampen. Formanden (for TeamJD, selvfølgelig) har lige haft ringet. Det er altid godt at høre hjemmefra. Jeg har dog forklaret ham, at han skal til at oppe sig, hvis han vil genvælges. Men det skal jeg vist også selv. Min status som medlem af bestyrelsen hænger i en tynd tråd, for det er i kraft af titlen som multimediedesigner, at jeg er en af magthaverne. Siden jeg blev valgt i foråret har jeg gjort én ting i den forbindelse: Jeg har lukket TeamJDs hjemmeside midlertidigt. Det var vist ikke ligefrem det, de gik efter, da de valgte mig!

4 thoughts on “Top 5”

  1. Prøver du på at sige: “Det man siger er man selv, for det står i hedengangne Aktuelt”?

    Jeg synes du skal kigge indad, Ricco. Jeg tror faktisk at han blev kaldt Flomme lang tid før jeg lærte ham at kende, og lur mig om ikke det nemt kunne have været dig der fandt på det engang i tidernes morgen. Det kunne ligne dig 😉

    Desuden er det ikke pænt at kalde fede mennesker fede og tynde mennesker fugleskræmsel. Mon ikke hellere han vil kaldes Tyksakis, Den Fede, Flombas eller Flomme end Fugleskræmsel, Hr. Ranglesen eller stankelben? Jeg ved det ikke. Råb op, Tykke! Sig noget.

Comments are closed.

Scroll to Top