Go’daw mand økseskaft!

I lokalsprøjten i dag (South Central Manchester Area News Today) er forsidehistorien en tragisk en af slagsen. En knægt på 19 år, Sulayman Ahmed, brugte for lidt over et år siden hele sin formue på et mobiltelefonnummer: £5,000. Han er heldigvis ikke så dum, at det er HELT uden grund at han bruger knap 55.000 kr. på et telefonnummer, men tæt på. Nummeret er “0 786 786 786 7”. Det er selvfølgelig også et meget rart nummer, der skulle være til at huske; men det, der gør det specielt, er, at det er helligt! Avisen skriver, at muslimer mener, at nummeret er en kodet version af “In the name of Allah”.
Og nu kommer jeg så tilbage til, hvorfor jeg mener, at vedkommende er mere eller mindre gal. En næsten lige så gal person har tilbudt ham £250,000 for nummeret, eller det der svarer til ca. 2,7 mio. kr. Se, hvis man er rig og meget religiøs, så giver det jo mere eller mindre mening at give den slags penge for nummeret, men det giver ikke mening, at en studerende fra et af de fattigste områder i England vælger at sige nej til tilbuddet. Han ville ikke svigte sin religion ved at sælge det videre, og desuden mente han selv, at det var begyndt at gå meget bedre på universitetet, siden han fik det nummer. Jeg synes at det lyder ret usandsynligt, men det kan da være, at det rent faktisk har givet ham en røvfuld selvtillid, han måske har manglet tidligere. Men med 2,7 mio. på bogen gør det da vel ikke så meget om der skulle ryge et par fem- og sekstaller ind i stedet for syv- og ottetaller? Men det er først nu, at det rigtig tragiske kommer. Nogen har stjålet hans nummer. Ikke noget med at stjæle sim-kortet, nææ gerningsmanden har ringet til hans udbyder (Vodafone) og lavet navne- og adresseoplysningerne om, og Vodafone ser ikke ud til at have lyst til at gøre noget ved det. Og det er anden gang, at det er sket!!! Sidste gang viste han dem avisatikler fra da han lige havde købt nummeret, så de kunne se, at det rent faktisk var hans. Men denne gang gider de åbenbart ikke. Og Vodafone er et gigantisk selskab, der burde være ret proffessionelle. Bah! Jeg bor i et u-land.

Scroll to Top