Categories
In Danish

Time: an Essay

Jeg mangler bogen “Time: an Essay” skrevet af Norbert Elias. Hvis nogen ligger inde med den, og egentlig ikke ved, hvad bogen handler om – og for den sags skyld er fuldstændig ligeglad, så giv lige et lille forsigtigt skrig ind i mit øre. Hvis en af alle de informationssøgningsnørder, der alligevel bruger det meste af dagen på at surfe blogs og andre web-steder, kan finde en internetboghandel, der sælger den, ville det sådan set også være meget behjælpeligt. Me need dat book.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.