Categories
In Danish

Styrelize din hjemmeside

Hvis du gerne vil have poppet en hjemmeside lidt op, øh, kan du jo fuske forbi www.lodret.dk og nakke den dersens styrelizr, dér. Det hustler kun et par sekunder at oversætte en webside til nutidsdansk, dér (som dette svedige indlæg). Se hvordan min hjemmeside ser ud, når den er blevet styrelizet Se hvordan Politiken ser ud, når den er blevet styrelizet

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

One reply on “Styrelize din hjemmeside”

Comments are closed.