Multinational undervisning

Når man kommer fra et provinsuniversitet i DK er det lidt af en omvæltning at komme til et af de universiteter i verden, der har flest udenlandske studerende. I vores “klasse” er vi nu kun 3 efter at Holly (amerikaner) droppede ud. Dan (syd-englænder) var der ikke i går, men det var heldigvis Steve (amerikaner) og undertegnede. Desuden er der en filippiner, der følger vores undervisning, så vi i det mindste var tre til at holde diskussionen kørende med vores ungarske underviser. Vi sad dermed en ungarer, en amerikaner, en filippiner og en dansker i england og snakkede om Indien, Malaysia og Kina (og lidt Frankrig). I dag er min underviser Tariq Tell, og jeg aner ikke hvor han er fra. Jeg ved dog, at min underviser i morgen, Irina Davydova, er fra Rusland – men det havde du jo nok gættet.

1 thought on “Multinational undervisning”

  1. Efter forelæsningen onsdag snakkede vi om, hvor Tariq kommer fra. Vi kunne ikke blive enige, men der var en del der mente, at han måtte være fra Jordan, fordi han har skrevet et par bøger om Jordan. Jeg holdt hårdnakket på at han måtte være fra Syrien – dog uden noget som helst at have det i. Alle undtagen én var enige om, at han måtte være fra det område. Den sidste mente, at han var russer fordi han er en stor hyggelig bjørn! I det mindste var argumentet bedre end mit “Because I think so!”

Comments are closed.

Scroll to Top