Categories
In Danish

Konfirmation i TeamJD

Så er der igen lagt en online-indbydelse ud til alle medlemmer af TeamJD. Denne gang er der tale om en kombineret julefrokost/konfirmation i anledning af, at Kjeld endelig er blevet gammel nok til at blive konfirmeret. For folk, der ikke aner hvad TeamJD er, kan jeg orientere om, at I ikke har lyst til at vide det, og at I bare har af at blande jer uden om 😉 Hvis du alligevel er nysgerrig, kan du jo tage et kig på vores vedtægtsforslag, der skal vendes på næste generalforsamling.

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.