Categories
In Danish

New American Patriotism

Tænk sig at jeg skulle håbe på, at en amerikansk præsidentkandidat, der har sloganet “New American Patriotism”, vinder valget næste år. Tænk sig at jeg skulle håbe på, at en fire-stjernet general skulle blive amerikansk præsident. Som den kyndige læser nok har fattet, så gør jeg netop det. Jeg håber noget så inderligt på, at Wes Clark bliver demokraternes præsidentkandidat, og jeg VED, at han vil vinde over Bush. Jeg VED at amerikanerne ikke kan være så dumme at genvælge Bush når der rent faktisk er en modkandidat med lidt karakter. Og ja, jeg ved ganske udmærket, at der er rigtig mange tåbelige amerikanere, men hvis de kan få en fredselskende general i stedet for en krigsliderlig tåbe må de da kunne gøre noget rigtigt for en gangs skyld!

By René Clausen Nielsen

I'm pretty much in love with a data. Or, the knowledge we can extract from it. Or, rather, the better decisions that can be made based on said knowledge.

I hold a M.Sc in Sociology a MA in Historical Social Enquiry (Social History + Historical Sociology + Global Development), and work as Information Management Lead at the International Federation of Red Cross and Red Crescent Societies. I guess you can call me a Computational Sociologist of Global Development and Humanitarian Action. No less.

That's pretty much it, really.

One reply on “New American Patriotism”

Generelt set er USA vil moden til at blive skyllet godt og grundigt ud i lokummet. Landets præsidenter har på det seneste ført en mere og mere outreret og mærkelig udenrigspolitik og stort set ingen indenrigs. Det er som om de kappes om at blive den mest sindssyge præsident, og Bush kandiderer virkelig flot til titlen.

Comments are closed.