New American Patriotism

·

·

Tænk sig at jeg skulle håbe på, at en amerikansk præsidentkandidat, der har sloganet “New American Patriotism”, vinder valget næste år. Tænk sig at jeg skulle håbe på, at en fire-stjernet general skulle blive amerikansk præsident. Som den kyndige læser nok har fattet, så gør jeg netop det. Jeg håber noget så inderligt på, at Wes Clark bliver demokraternes præsidentkandidat, og jeg VED, at han vil vinde over Bush. Jeg VED at amerikanerne ikke kan være så dumme at genvælge Bush når der rent faktisk er en modkandidat med lidt karakter. Og ja, jeg ved ganske udmærket, at der er rigtig mange tåbelige amerikanere, men hvis de kan få en fredselskende general i stedet for en krigsliderlig tåbe må de da kunne gøre noget rigtigt for en gangs skyld!


%d bloggers like this: